Over WTL

SONY DSC

WTL Europe BV is in 2004 begonnen als een service- en onderhoudsbedrijf. Niet lang hierna ontwikkelde wij ons tot een allround leverancier met een sterke focus op reparatie, maatwerkoplossingen en modificerende activiteiten van alle bekende merken ondergrondse afvalcontainers, bovengrondse afvalcontainers en afvalbakken.

kantbankMaterieel en medewerkers van WTL Europe B.V.
Onze onderhoudswagens en totaalreinigingsvoertuigen kom je zowel in Nederland als Duitsland, België en Noord-Frankrijk tegen. Onze gemotiveerde medewerkers en uitstekend materieel/materiaal hebben geleid tot succes op het gebied van service en onderhoud bij boven- en ondergrondse afvalcontainers. Onze monteurs beschikken over een VCA diploma. WTL Europe BV is VCA** gecertificeerd.


Nederlands kwaliteitsproduct

lassenOnze afvalsystemen worden met kennis en praktijkervaring ontwikkeld waarbij solide constructies en servicevriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Al onze producten worden in Nederland geproduceerd onder een kwaliteitsmanagementsysteem volgens EN ISO 9001 en EN ISO 14001 milieumanagementsysteem.

Onze missie en visie
WTL Europe staat voor innovatie en vakmanschap. Vanuit deze basis stropen wij de mouwen op om duurzaamheid en efficiency, onderhoud, keuring en reiniging van onze afvalinzamelsystemen voortdurend te optimaliseren. Wij werken graag in samenspel met onze opdrachtgevers en gebruikers om tot klant specifieke oplossingen en verrassende concepten te komen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is de kern van ons bestaansrecht. Betrouwbare, veilige en schone afvalinzamelsystemen zijn bij WTL Europe geen doel op zich, maar een manier om bij te dragen aan een leefbare samenleving.