Semi ondergrondse containers

069596-blue-jelly-icon-alphanumeric-plus-sign-simplerobuust 069596-blue-jelly-icon-alphanumeric-plus-sign-simple eenvoudig te plaatsen 069596-blue-jelly-icon-alphanumeric-plus-sign-simple onderhoudsvriendelijk 069596-blue-jelly-icon-alphanumeric-plus-sign-simple Nederlands kwaliteitsproduct

De Kikker is een semi-ondergrondse afvalinzamelcontainer en uitermate geschikt voor het inzamelen van restafval, glas en plastic flacons. De Kikker heeft ondanks zijn bescheiden afmetingen een opslagcapaciteit tot maximaal 4m³. De plaatsing- en onderhoudskosten zijn aanzienlijk lager dan die van ondergrondse afvalinzamelsystemen. De ingraafdiepte van de betonput ligt boven de kabelgrens dat maakt plaatsing van de Kikker niet alleen snel en eenvoudig maar maakt de Kikker op iedere locatie toepasbaar. Een dubbele coating van de panelen en een RVS inwerptrommel geven u de garantie voor jarenlang gebruiksgemak.

Plaatsing; snel en eenvoudig
Door de geringe diepte-afmeting is de Kikker boven de kabelgrens uitstekend te plaatsen in vrijwel iedere omgeving. De betonput is eenvoudig te plaatsen en is 100% waterdicht om het afval te beschermen tegen weersinvloeden van buitenaf. Daarmee borgen wij dat mogelijk schadelijk afval de betonput niet zal aantasten en het afval ook niet de grond kan vervuilen. Ieder standaard inzamelvoertuig is geschikt om de Kikker te ledigen, afhankelijk van het in gebruik zijnde systeem (één haak-, drie haken of Kinshofersysteem). De geïntegreerde zoekfunctie van de container maakt terugplaatsing eenvoudig. Een modulaire opbouw maakt de container bovendien servicevriendelijk. Elk onderdeel kan eenvoudig worden uitgewisseld.

Solide constructie met anti aanplakreliëf panelen
De container bestaat uit een stalen verzinkt frame voorzien van anti aanplakreliëf panelen. Deze anti- aanplakreliëfpanelen geven de constructie nog meer stevigheid. De afneembare inspectieluiken voorzien van een RVS sluiting maakt onderhoud en inspectie ter plekke eenvoudig. De Kikker leent zich ook uitstekend bij nieuwbouwprojecten.

Ruime vullingsgraad
Heeft u meer opslagcapaciteit nodig dan kunnen wij naast een 3m³ container ook een container met een inhoud van 4m³ leveren. Bovendien kan de Kikker worden uitgerust met twee inwerpunits voor een maximale vullingsgraad van de container.

Elektronische vergrendeling
Voor selectieve toegang kan de Kikker worden uitgerust met een elektronische vergrendeling, hierdoor kunt u de container uitstekend inzetten voor bedrijfstoepassingen. Afsluiting maakt eigen gebruik gewaarborgd en het is een nette vorm van afvalinzameling in plaats van open containers.

Kijk ook eens bij:

Ondergronds: Afvalinzameling op een fraaie wijze laten aansluiten op het straatbeeld.

Onderhoud: houd uw afvalsystemen up-to-date en verleng de levensduur

Reiniging: houd uw afvalsystemen fris en schoon

Reiniging: houd uw afvalsystemen fris en schoon