Onderhoud en veiligheidskeuring

SONY DSC

WTL Europe weet alles van afvalinzamelingssystemen. Van afvalbakken tot en met geavanceerde
ondergrondse containers. Als volwaardige sparringpartner van (semi)overheden kunnen wij zo goed als elk systeem repareren, reinigen, verbeteren of op maat ontwikkelen. Geen dwingende contracten, wel uitstekende service en een duurzaam resultaat.

Service gaat ver bij ons
Een goede relatie met u is ons veel waard. Daarom werken wij met flexibele contracten, vaste normtijden en gemotiveerde en vakbekwame monteurs. Bovendien houden wij van snel en efficiënt werken. Uw vaste aanspreekpunt is 24 uur per dag bereikbaar. Storingen geeft u snel digitaal door via het WTL-serviceportaal. De wagens van onze monteurs zijn complete mobiele werkplaatsen, waarmee zij ter plekke elk probleem aankunnen.

Preventief onderhoud en periodieke veiligheidskeuring voor een veilig systeem met een lange levensduur
Met het periodiek  inspecteren en keuren van de containers waarborgen wij de veiligheid van de systemen en met goed preventief onderhoud verlengen wij de technische levensduur van uw container. Goede registratie  van containercontact-momenten (reparaties, preventief onderhoud, keuringen etc.) geeft ons een goed inzicht in de conditie van de container. Met de analyses van de uitkomsten van de containercontact-momenten  kunnen wij een pro actief beleid  voeren aangaande het onderhoud. Slijtage aan coating en deklagen kunnen we tijdig waarnemen en repareren en waar zo nodig hele elementen vervangen. Via een “lerend” onderhoudsplan kunnen we onderdelen waarvan men weet dat deze de periode niet zullen doorkomen op voorhand vervangen. WTL Europe BV beschikt over D&F opgeleide gecertificeerde keurmeesters die zullen zorgdragen voor de keuring.

Bekijk ook de Factsheet met verschillende tests in ons kenniscentrum

Reiniging: houd uw afvalsystemen fris en schoon

Reiniging: houd uw afvalsystemen fris en schoon