Ondergrondse containers

069596-blue-jelly-icon-alphanumeric-plus-sign-simple robuust        069596-blue-jelly-icon-alphanumeric-plus-sign-simple design       069596-blue-jelly-icon-alphanumeric-plus-sign-simple onderhoudsvriendelijk       069596-blue-jelly-icon-alphanumeric-plus-sign-simple Nederlands kwaliteitsproduct

Ondergrondse en semi-ondergrondse containers zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Het is dé oplossing om afval in te zamelen waardoor onze steden en dorpen fraaier en schoner worden. Het bevorderd bovendien de veiligheid voor de gebruiker. Ondergrondse containers  zijn er in vele soorten en inhoudsmaten en te voorzien van verschillende hijssystemen. Voor iedere fractie bieden wij de geschikte inwerpzuil met een fraai design. De inwerpzuilen kunnen we afwerken  in iedere gewenste kleur.  Al onze afvalsystemen worden in Nederland geproduceerd onder een kwaliteitsmanagementsysteem volgens EN ISO 9001 en EN ISO 14001 milieumanagementsysteem.

Inwerpzuil
VEGHEL (4)Het permanent zichtbare deel van de ondergrondse container is de inwerpzuil. De inwerpzuilen kunnen wij afwerken in ieder gewenste kleur, dus ook in uw huisstijlkleuren. Wanneer u uw inwerpzuil wilt voorzien van een logo of tekst, dan hebben wij daar diverse oplossingen voor. Zo kunnen wij een grote diversiteit aan uitstralingen creëren om de inwerpzuilen op een fraaie wijze te laten aansluiten op het aanwezige straatbeeld.

IRDCElektronische toegang
De inwerpzuilen kunnen worden voorzien van elektronische toegang. Op deze wijze kunnen alleen geautoriseerde gebruikers toegang krijgen tot de container waardoor vandalisme tot een minimum wordt terug gebracht. Activiteiten, zoals brandstichting in de container wordt hierdoor voorkomen. Het systeem werkt tot 5 jaar op een batterij. Gegevens over de stortingen per gebruiker, containerstatus etc. worden via GPRS naar de centrale server gestuurd. Via een web applicatie kunt u deze gegevens raadplegen en verwerken.

 

 

Betonput
De betonput is 100% waterdicht en beschermt zodoende het afval tegen weersinvloeden van buitenaf. De betonput voldoet bovendien aan de hoogste milieuklasse. Hiermee borgen wij dat mogelijk schadelijk afval de betonput nooit zal aantasten en het afval ook niet de grond kan vervuilen. De betonput heeft een hoge sterkteklasse en is bestand tegen zware verkeersdruk.

Veiligheidsvoorziening
De veiligheidsvoorziening voorkomt dat passanten in de betonput kunnen vallen wanneer de container uit de put is gehesen. WTL biedt u hiervoor meerdere typen invalbeveiligingen. De meest toegepaste invalbeveiligingen zijn ons veiligheidshek en de veiligheidsklapvloer.

 

 

Kijk ook eens bij:

Semi-ondergrondse containers: een duurzame en innovatieve oplossing voor afvalopslag

Onderhoud: houd uw afvalsystemen up-to-date en verleng de levensduur

Reiniging: houd uw afvalsystemen fris en schoon

Reiniging: houd uw afvalsystemen fris en schoon