Le Colonne pronkt in Leidsche Rijn Centrum

Het recent geopende winkelcentrum “Leidsche Rijn Centrum” in Utrecht is voorzien van onze nieuwe afvalbak type “Le Colonne”. Le Colonne kenmerkt zich door een strakke vormgeving, een uiterst solide constructie en een optimale behandeling tegen corrosie. De voetplaat maakt deel uit van het ontwerp en de constructie en is (onzichtbaar) gemonteerd op een betonfundatie. De bestrating wordt eenvoudig tegen de voetplaat geplaatst. De voetplaat is vlak en glad uitgevoerd waardoor het goed reinigbaar is. Een asbak is geïntegreerd in de inwerpopening. Deze asbak past ook op onze overige modellen afvalbakken en is achteraf aan te brengen.

De Le Colonne wordt vervaardigd van verzinkte plaat welke na productie is behandeld met een KTL lak en een poedercoatingslaag. Dit alles biedt een optimale bescherming tegen weersinvloeden, strooizout en urine. KTL is een high-tech voorbehandeling met een watergedragen primer, afkomstig uit de automobiel industrie. Deze epoxylaag zorgt samen met de juiste voorbehandeling voor dé optimale corrosiewering.

LRC1

Het logo van Leidsche Rijn Centrum is middels laser graveren aangebracht. Voor een goede leesbaarheid en een fraai contrast is een RVS paneel aan de achterzijde van het logo gemonteerd.

LRC3

Geïnteresseerd en wilt u méér informatie over de Le Colonne? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Posted in Geen categorie.