Afvalbakken

069596-blue-jelly-icon-alphanumeric-plus-sign-simple royaal          069596-blue-jelly-icon-alphanumeric-plus-sign-simple uitnodigend         069596-blue-jelly-icon-alphanumeric-plus-sign-simple ergonomisch         069596-blue-jelly-icon-alphanumeric-plus-sign-simple solide

Voor iedere locatie en iedere situatie de juiste afvalbak
De afvalbakken van WTL-Europe zijn op basis van praktijkervaring ontwikkeld. De afvalbakken zijn solide uitgevoerd en eenvoudig te monteren of te plaatsen. De lichtgewicht binnenbakken zijn makkelijk en op een ARBO verantwoorde wijze te ledigen. Onze afvalbakken worden in Nederland geproduceerd onder een kwaliteitsmanagementsysteem volgens EN ISO 9001 en EN ISO 14001 milieumanagementsysteem.

Buizerd
De afvalbak type Buizerd heeft zich bewezen als een solide allrounder verkrijgbaar met een inhoud van 75, 100 of 125 liter. De lichtgewicht binnenbak is voor de lediger goed toegankelijk en comfortabel te legen. De Buizerd kan geplaatst worden tegen de muur, een hekwerk of in een beugel (met fundatie). De inwerpopening kan gesplitst worden in twee delen zodat grote (ongewenste) fracties niet in de afvalbak terecht komen. De inwerpopening is afsluitbaar middels een optioneel verkrijgbaar vergrendelbare “oudejaarsafsluiting”.

 

Trio BuizerdTrio-Buizerd
Royaal, uitnodigend en ergonomisch; de perfecte oplossing voor bijvoorbeeld winkelcentra. De Trio-Buizerd is voorzien van drie afvalbakken met een inhoud van 75, 100 of 125 liter inhoud. Desgewenst kan de Trio-Buizerd voorzien worden van een peukenbak. Het robuuste frame is voorzien van duurzame KTL lak (elektrostatische dompellak) zodat het bestand is tegen strooizout en urine.

 

Trio-Buizerd voor gescheiden afval
De Trio-Buizerd is uitermate geschikt als mini-milieustation. De drie afvalbakken kunnen worden voorzien van diverse kleuren waardoor de afzonderlijke fracties herkenbaar worden gevisualiseerd. De inwerpopeningen kunnen aan de betreffende fractie worden aangepast.

 

 

 

Plaatsing en onderhoud
Naast het leveren van afvalbakken verzorgen wij ook het plaatsen en het onderhouden van uw afvalbakken.